2016. július 7., csütörtök

A Kőróka Pince céges összejöveteleken borkóstoló megtartását vállalja

Cégek életében évi rendszerességgel előforduló program, hogy munkatársaiknak céges összetartás keretein belül köszönik meg munkájukat. Ezek a kötetlen programok még inkább erősítik a munkatársak kötődését munkahelyükhöz és egymáshoz is. Emellett remek alkalom arra, hogy az évek óta egymás mellett dolgozó kollégák további emberi értékei is napfényre kerüljenek.


A nap vidáman zajlik, a kollégák jól érzik magukat, és a közös játékok, programok  során erősödik közöttük az együttműködésre való képesség. De tudjuk, hogy ezen összetartások megszervezése nem kis munkával és fejtöréssel jár a szervezők részére  hogy a programok pörögjenek, változatosak legyenek és minden jól sikerüljön.


Hasonlóan nagy feladat, amikor egy cég üzleti partnerei számára szervez fogadást, ahol megköszönve az együttműködést, további partnerkapcsolatok kiépítését alapozza meg.


Ehhez a munkához kívánunk segítséget nyújtani azzal, hogy a menühöz igazodó borválasztékkal borászunk borkóstolót tart a vendégek számára. A Balaton-felvidékről származó kézműves borok maguk is alkalmasak a rendezvény színvonalát biztosítani, de a borász értő segítségével a borok kóstolása izgalmas programmá válik a résztvevők számára.